Επιστροφή @ Εκδηλώσεις

Opera Chaotic Live

ο
16 Ιανουαρίου 2013 22:00έως17 Ιανουαρίου 2013 00:00

Η «χαοτική όπερα» ή αλλιώς Opera Chaotic φιλοξενείται την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 στο Tρυποκάρυδος Coffee-Bar παρουσιάζοντας μια διαφορετική και εναλλακτική παράσταση.

Με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής όπως jazz,όπερα και τάσεις από καμπαρέ σε συνδυασμό με ελληνική μουσική και στοίχους, οι Opera Chaotic είναι έτοιμοι μέσα από μια κωμική διάθεση να μας ταξιδέψουν μέσα από αλλόκοτες ιστορίες.
Γνωστοί ήρωες της όπερας, όπως ο Δον Ζουάν, η Κάρμεν και ο Φίγκαρο μπλέκονται σε μία μοναδική σουρεαλιστική ιστορία με τα ποιήματα του Μπουκόφσκι, τα μεγάλα musicals, τα καμπαρέ του μεσοπολέμου και την jazz σκηνή της Νέας Ορλεάνης.

Ο Tenorman και ο Voodoo Drummerπαρέα με τη σοπράνο Λητώ Μεσσήνη έρχονται στο Αγρίνιο και θα σας συναρπάσουν!!

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

«Οι Opera Chaotic ισορροπούν μεταξύ όπερας, jazz και cabaret, πασπαλισμένα με ελληνικούς στίχους»..ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους τον Μάιο του 2011 και από τότε φιλοξενήθηκαν σε κορυφαία venues της Ελλάδας και της Ευρώπης με mini tours σε Βαρκελώνη, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Βουκουρέστι, Βελιγράδι και Βουδαπέστη λαμβάνοντας μάλιστα εξαιρετικές κριτικές από τον Ευρωπαϊκό τύπο. Αξιοσημείωτες και οι εμφανίσεις τους στο Half Note Jazz Club της Αθήνας ενώ την φετινή season παρουσιάζουν την παράσταση τους στον ιστορικό χώρο του Ζυγού, στην Πλάκα, πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής (Λ.Μαχαιρίτσα/Μ.Πασχαλίδη/Δ.Σταρόβα/Δ.Παπίου).
Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το πρώτο τους album από την Hidden Track Records με τίτλο «Death of the Phantom of the Opera» με την συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Blaine Reininger από τους TuxedoMoon.

www.operachaotique.com